

Magazyn
W kompleksowym i dopasowanym do Twoich potrzeb systemie Intea Hotel nie zabrakło modułu Magazyn, który umożliwia automatyczne rozliczanie sprzedaży oraz bieżącą kontrolę stanów magazynowych w obiekcie. Jako osoba obsługująca system zyskasz dostęp do narzędzi pozwalających na korektę ewentualnych błędów (np. niewłaściwe przeliczenia gramatur produktów w recepturach dań). Moduł pozwala w prosty sposób rozliczyć punkty gastronomiczne zarówno od strony kosztów produktów (tzw. food costu), jak i według receptur.




Podczas projektowania funkcji systemu Intea Hotel wzięto pod uwagę największe wyzwania w zarządzaniu magazynem w restauracji lub hotelu, którymi są: kontrola zamówień od dostawców oraz rozliczanie produkcji na kuchni. Nasz system wyposażony jest w proste w obsłudze, ale i kompleksowe narzędzia, które ułatwiają pracę magazyniera i osób rozliczających poszczególne punkty, a jednocześnie dostarczają komplet bieżących informacji handlowo-rozliczeniowych.
Szczegółowe funkcje
• Obsługa dokumentów magazynowych i gospodarki magazynowej
• Obsługa rezerwacji towarów w przypadku braku stanów magazynowych
• Szybka produkcja bez receptury
• Rozchody magazynowe ręczne z uwzględnieniem zużycia
• Dekretacja dokumentów na konkretne wydarzenie (rozliczenie rentowności menu)
• Rozliczenia inwentaryzacji
• Obsługa kodów kreskowych
• Przeliczniki różnych jednostek miar na dokumentach
• Raporty – historia towarów, rotacja towarów, porównanie dostawców i cen, rozliczenie punktów sprzedaży i inne
Przetestuj System Intea Hotel


Outcom Sp. z o.o.
Górnośląska 4a lok. 41
00-444 Warszawa
tel.: +48 22 891 09 25
tel.: +48 22 891 09 22
fax: +48 22 891 09 26
Polityka prywatności | Copyright 2020 Intea Hotel